lhnlz

Louis Harry Niall Liam Zayn

Stole my heart again, del 7

Kategori: Allmänt

Senaste
Under hela besöket på nöjesparken hade Niall tittat på mig, inte surt eller så utan typ..kärleksfullt. Visst gillar jag honom och har alltid velat träffa honom, sen jag blev ett fan då, men jag vet inte. Det går kanske för snabbt. Jag har inte fått lära känna honom på riktigt än. 

 
 
Cherry
Idag är igår´s imorgon. Ovanligt pigg hoppade jag upp från sängen och satte på mig kläder. Mina rosa fina mjukisbyxor och en vit T-shirt med en bild på en söt kattunge på. Matchade det med mina bruna högklackade sandaler. Jag hörde pappa ropa att det var frukost. Så jag gick ner för trappan och in i köket.
- Gó morgon! sa jag
- God morgon! sa pappa
- Where is mother? frågade jag med brittisk accent
- She´s working. Jag trodde hon sa att hon åkte till dig igår?
- Jo just det, trodde bara det var för igår.
- Nej, hon kommer hem imorgon.
- Aha, så vad ska du göra idag?
- Möten, du då?
- Vet int... hann jag säga innan jag avbröts av min mobil. Det var Harry com ringde, jag gjorde en gest om att jag måste ta det och gick upp till mitt rum och svarade. 
-Hello Harry!
- Hi Cherry!
- Why did you call me? frågade jag
- I don´t know, maybe you want to come to me and watch a movie?
- Uhm, Harry I don´t know.. 
- With the boys of course! 
- Oh, alright! When?
- Come to my house, the boys is on their way! 
- Okey, but.. Where do you live? sa jag ekännande
- I though you knew everything about me? sa Harry kaxigt
- Exept that. 
- Okey, U know that shop, The foood!
- Umh yes.
- I live in the big blue house on the next door.
- Okey, then I on my way!
- Bye! See U soon! 
- Good bye! sa jag och lade på
Jag sprang ner för trapporna, slängde i mig ett glas smoothie, tog väskan och gick ut. Jag var glad att Harry hade ringt, annars hade jag troligen suttit och kollat på tv-serier hela dagen. I och för sig ska vi titta på film, men nu får jag ju sällskap!
Jag hade kommit så pass långt att jag såg mataffären. Precis som Harry sa stod det ett stort blått hus där. När jag kom fram till dörren knackade jag försiktigt på. Det var Harry som öppnade.
- Cherry! You are here! 
- Harry! Yes I am!
- Welcome! log Harry med sitt Harry-leende och gjorde en gest om att jag skulle gå in. Så jag klev på. Då möttes jag av en jättekram från Louis. 
- Umh, hi! sa jag förvånat
- Hello! nästan ropade Louis i mitt öra och gick in till köket där dem andra var. Dem kom fram och kramade mig, fast inte så intensivt som Louis.
- So, what movie are we gonna watch? frågade jag
- I don´t know but maybe you and Niall could pick a movie, Liam and Zayn make popcorn and Louis and me gets pillow and blankets!? sa Harry glatt
- Sure, where are the movies? frågade jag
- Niall knows. sa Harry 
Niall gick iväg mot vardagsrummet och jag följde efter.
- Soo.. which movie do you think?
- Maybe this? sa jag och pekade på Twilight. Jag hade alltid älskat den.
- Yeah, it´s perfect! sa Niall och tog den. Sen gick vi ut till dem andra. Där var det redan en massa kuddar och filtar utslängde i soffan och man hörde popcorn poppas. 
- So which movie are we gonna watch?! frågade Louis
- Twilight, the second one. sa jag och log
- Oh, I like that movie and Edward has a very good hairstyle! sa Louis och tittade menande upp på sitt hår och log stort. Det är nästan likadant! Då kom Liam och Zayn ut med två stora skålar med popcorn. Mm, det luktade så gott! Alla satte sig i soffan och gosade ner sig bland kuddar och filtar. Niall satte sig bredvid mig efter han hade satt igång filmen. 
 
När filmen var slut kom jag tillbaka till verkligenheten. Jag hade verkligen försvunnit i filmen, jag märkte inte ens att Niall dirskret lagt armen om mig. Eller på soffkanten bakom mig men sak samma. Popcornen var slut och alla var trötta.
- Can we sleep here? frågade Liam Harry
- Of course, Cher? Can you? sa Harry
- Oh I have to ask dad, I send him a sms. sa jag och smsade honom och fick ett snabbt ja. Harry tittade frågande på mig och jag nickade. Sen log han och frågade
- Okey, where are we gonna sleep? 
- In the sofa! In the sofa! sa Louis högt
- It okey for me. sa Zayn
- Okey. sa Harry. Vi andra nickade. 
- But, I don´t have any pyjamas or toothbrush.. kom jag på
- May we can just sleep like we are? frågade Liam
- Sure, svarade jag. Sen bäddade alla ner sig i soffan. Det var riktigt mysigt
 
Jag vaknade av att min näsa kliade, så jag tog handen och kliade. Då kände jag något kladdigt mot näsan och hörde killarna skratta. Jag öppnade ögonen och såg att dem hade gjort den gamla grädde-i-handen-kila-på-näsan-skämtet. 
- GUYS! 
- Haha, want, haha, paper!? skrattade Zayn
- Please..
- Here you go! sa Harry och gav mig pappret, jag tog emot det och torkade bort den vita grädden.
Såå? Bra del eller? Hoppas ni gillade del 7! Jag lägger ner ganska mycket tid på dem så jag kan inte lägga upp en i kvarten. Jag har varit i Malmö denna veckan och kom hem igår kväll. Där har jag inte haft möjlighet till att blogga, dels för att den enda internetkälla var pappas Iphone och orkar inte skriva en hel del på en Iphone. Dels för att jag var i Malmö och vill inte spendera tiden på "semestern" på att skriva på novellen. Plus att jag inte kan lägga upp bilder som ligger i datorn hemma. Men glöm inte att följa mig på instagram! Jag heter där: fotograferskan  //Hedda xx

Kommentarer


Kommentera inlägget här: