lhnlz

Louis Harry Niall Liam Zayn

En detaljrik prolog

Kategori: Allmänt

Som ni flesta vet så ska jag starta igång en ny novell, bra va? Till denna novell behöver ni en väldigt detaljrik prolog, så det blir ungefär som en del!                                                                                           Till att börja med så utspelar början av novellen 2010 eftersom det var året då One Direction skapades. Men det står i början av novellen vilken år det utspelar sig i. Julia Elizabeth Lamouthe bor i Nice, Frankrike med sin familj.

Laurent Lamouthe, hennes pappa, föddes i Nice, Frankrike och har bott där hela sitt liv. Han äger flera modebutiker och designar vissa av kläderna som säljs. Han är såld på choklad och ost.

Hennes mamma Diana Lamouthe, fd Adams Lundberg är född i Sverige och har svensk pappa men hennes mamma kommer från Manchester, England. Så hon är 50% svensk 50%engelsk. Hon jobbar på Vouge och älskar gult och mörklila. Hon mötte Laurent Lamouth när hon var på semester i Nice.

Dem blev kära och fick 6 barn tillsammas. Äldst är Julia och Ariadne, 17, sen kommer Charlotte och Bridget, 14, Jaqculine är 13 och Emanuel är 12.

Julia har kastanjbrunt långt lite lockigt hår, turkosblåa ögon och ett leende som kan få vem som helst att smälta. Hon är sund och singel. Hennes tvilling och goda vän Ariadne har likadant hår men gröna ögon. Hon är givmild och snäll mot allt och alla. Hon har en pojkvän, Matt. Dem båda är hyfsat långa, 177, har en STOR crush på musik och är bokmalar.

Charlotte och Bridget är deras blonda systrar som också är tvillingar. Dem är enäggs tvillingar och ser därför mer eller mindre likadana. Båda har en pojkvän, Caspar är Charlottes och Jason är Bridgets. Dem har isblåa ögon och är ca 160 långa. Jaqcueline har också bruna ögon och långt mörkt hår, fast hon har spikrakt. Hennes bästis Hanna Webber är nästan hos dem hela dagarna, så hon är som en i familjen.

Emanuel har rött ostyrigt hår som är minst 5 cm långt. Luggen hänger ner i pannan (tänk på Ed Sheeran´s hårfäg och Louis´s frisyr). Han är lång för sin ålder och är ganska vältränad. Emanuel gillar coca cola och Harry Potter. Han går i fotboll och är duktig på att laga mat. Plötsligt måste dem flytta till Bradford, England och där träffar dem grannarna Malik. :) Så, nu vet ni lite om familjen Lamouthe! Ha en bra dag och novellen kommer snart dyka upp här! //Hedda xx

Kommentarer

  • nellie säger:

    nicee! :D

    Svar: taack! xx
    Hedda

    2012-08-25 | 14:08:19
  • Alva säger:

    nice! när kommer första kapitlet?

    Svar: Tack! Ermh, så fort det är färdigt, haha! Nej men under veckan. :D xx
    Hedda

    2012-08-27 | 18:07:27

Kommentera inlägget här: