lhnlz

Louis Harry Niall Liam Zayn

En detaljrik prolog

Kategori: Allmänt

Som ni flesta vet så ska jag starta igång en ny novell, bra va? Till denna novell behöver ni en väldigt detaljrik prolog, så det blir ungefär som en del!                                                                                           Till att börja med så utspelar början av novellen 2010 eftersom det var året då One Direction skapades. Men det står i början av novellen vilken år det utspelar sig i. Julia Elizabeth Lamouthe bor i Nice, Frankrike med sin familj.

Laurent Lamouthe, hennes pappa, föddes i Nice, Frankrike och har bott där hela sitt liv. Han äger flera modebutiker och designar vissa av kläderna som säljs. Han är såld på choklad och ost.

Hennes mamma Diana Lamouthe, fd Adams Lundberg är född i Sverige och har svensk pappa men hennes mamma kommer från Manchester, England. Så hon är 50% svensk 50%engelsk. Hon jobbar på Vouge och älskar gult och mörklila. Hon mötte Laurent Lamouth när hon var på semester i Nice.

Dem blev kära och fick 6 barn tillsammas. Äldst är Julia och Ariadne, 17, sen kommer Charlotte och Bridget, 14, Jaqculine är 13 och Emanuel är 12.

Julia har kastanjbrunt långt lite lockigt hår, turkosblåa ögon och ett leende som kan få vem som helst att smälta. Hon är sund och singel. Hennes tvilling och goda vän Ariadne har likadant hår men gröna ögon. Hon är givmild och snäll mot allt och alla. Hon har en pojkvän, Matt. Dem båda är hyfsat långa, 177, har en STOR crush på musik och är bokmalar.

Charlotte och Bridget är deras blonda systrar som också är tvillingar. Dem är enäggs tvillingar och ser därför mer eller mindre likadana. Båda har en pojkvän, Caspar är Charlottes och Jason är Bridgets. Dem har isblåa ögon och är ca 160 långa. Jaqcueline har också bruna ögon och långt mörkt hår, fast hon har spikrakt. Hennes bästis Hanna Webber är nästan hos dem hela dagarna, så hon är som en i familjen.

Emanuel har rött ostyrigt hår som är minst 5 cm långt. Luggen hänger ner i pannan (tänk på Ed Sheeran´s hårfäg och Louis´s frisyr). Han är lång för sin ålder och är ganska vältränad. Emanuel gillar coca cola och Harry Potter. Han går i fotboll och är duktig på att laga mat. Plötsligt måste dem flytta till Bradford, England och där träffar dem grannarna Malik. :) Så, nu vet ni lite om familjen Lamouthe! Ha en bra dag och novellen kommer snart dyka upp här! //Hedda xx

Stole my heart again, del 14

Kategori: Allmänt

Senaste
- Girls.. the clock is almost 5. I think I have to go home and fix me.
- Oh, of course! sa Eleanor
- Oh no, this was really funny! We have to do this again! sa Perrie
- Yeah, you guys is awesome! sa jag och log
- Shall we go? frågade Danielle
- Yeah. sa jag och tog alla min kassar. Vi satte oss i bilen och åkte till mig.
 
Cherry
- Black or gold? 
- I think gold, it match your new hair. sa Danielle och pekade på burken med guldfärgad ögonskugga som jag höll i ena handen. 
- Yeah. sa Perrie instämmande. Eleanor svarade inte utan höll på och smsa med Louis. Jag öppnade burken och skulle precis lägga på ögonskuggan när Perrie avbröt mig.
- Let me do it. sa hon och tog ögonskuggan. Hon började lägga på ögonskuggan och fortsatte sen med det andra.  
- Yes, it is matching very well! Right Eleanor? sa Danielle och petade på Eleanor när Perrie var klar med sminkningen. 
- Ha? sa Eleanor förvirrat
- What do you think about the make up? svarade hon och nickade mot mig
- Oh, it´s very beautiful! sa hon och log.
- What are you two writing? frågade jag 
- Nothing. sa hon och log större
- Sure. sa Perrie och gav ifrån sig ett "fnysskratt". Eleanor tog ner mobilen i fickan och började koncentrera sig på oss. Jag reste mig upp och tog klänningen. Sen gick jag in i badrummet och satte på den, när jag kom ut hördes några wow och Perrie busvisslade. Jag rodnade och började skratta och satte sedan på mig Jeffery Campbell skorna. 
- Cherry, you are to tall! Im feeling short! pep Eleanor. Och hon hade rätt, på mina redan 178 blev jag säkert över 180. Stackars Niall! 
- I don´t think it´s you that need those shoes, where is Niall? sa Perrie ironiskt
- I know, maybe he could borrow them? svarade jag, lika ironiskt
- The clock is soon 7, maybe we should go? frågade Danielle försiktigt
- Oh, yeah, maybe you are right. But we have to do this again! svarade jag
- Of course we have to! Would you follow us down? frågade Danielle och öppnade dörren
- Yes. sa jag och släppte förbi Eleanor & Perrie och gick efter.
- Bye! Nice to meet you girls! sa jag och kramade om dem, en efter en. 
- Yeah, by the way you look stunning! sa Eleanor och gick ut till Danielle som stod utanför hennes bil. 
- Yes, she´s right! Bye! sa Perrie och gick ut till dem. Jag stängde dörren och vinkade lite i fönstret. Jaha, en kvart kvar. Jag tog upp min mobil och klickade på Twitter-appen. Svarade på några, retweetade andra, sedan Niall & jag gått ut med att vi var ett par hade jag fått en massa fler följare och många frågade mig en massa saker om oss. Jag passade på att skriva en tweet.
 
Are gonna go out on a date with @NiallOfficial tonight! xx :D

Jag hörde någon tuta och tittade ut genom fönstret, Niall. Jag stoppade ner mobilen i min kuvertväska och skyndade mig ut. Ah, han såg så vacker ut. Jag öppnade dörren och satte mig bredvid honom. 
- Hello beautiful! sa han och gav mig en puss på kinden. 
- Hi handsome! sa jag fnittrade
- You are so beautiful, you now that right? sa Niall och tittade på mig. Jag svarde inte med rodnade såklart och fnittade till i ett leende. 
- So where are we going? frågade jag
- It´s a secret, put on this. sa han och räckte mig en ögonbindel.
- What..
- Just put it on! sa han och skrattade
- Alright then boss! sa jag och lyfte händerna. Jag försökte sätta på ögonbindlen så att jag kunde kika lite grann.
- No no.. sa Niall suckandes och log. Han tog ögonbindlen ifrån mig och satte på den över mina ögon så att jag inte kunde se någonting alls. Jag muttade till och hörde honom skratta. 
- At least you can put on the radio, or can´t you? frågade jag
- If thats your desire. sa han och tryckte på radioknappen. Olly Murs Heart skips a beat började spelas.
- My heart skip, skip.. började jag
- Skip! fortsatte Niall
- Skip! sjöng jag 
- Skip!
- A bit. sa jag och skrattade
- So you know this song? frågade Niall när vi skrattat klart
- Yes, but give me a clue! Where are we going?
- You are a curious little girl. Okey, the clue is fox. sa han och skrattade lite finurligt
- Fox.. What? What do you mean with that!?
- No, you allready got a clue, now you have to wait until we are there! svarade han. Jag muttrade bittert något ohörligt och satte armarna i kors. Fox? Alltså räv, ska vi till skogen? Det är faktiskt väldigt frustrerande att inte se något. 
- So, now we are here. Stay there, I come and get you. sa Niall när han stannar bilen och öppnade sedan bildörren. Han gick runt bilen och öppnade sedan dörren vid mig. Sedan tog han min hand och hjälpte mig ner för bilen. 
- Can I take it off now? frågade jag otåligt
- Yes. sa han. Jag tog av ögonbindeln och såg mig omkring. Skogen? Sedan vände jag mig om och såg att det stod ett bord, fint dukat med ljus och sånt. Lite längre bort stod en kypare bredvid en fiolspelare.
- Ah, Niall you didn´t have to do this for me.. sa jag facinerat
- Of course I have to, you are my little princess! sa och och gav mig en kyss. Sedan tog han min hand och så gick vi bort mot bordet. Han drog ut min stol och gjorde en gest om att jag skulle sätta mig. Jag satte mig och väntade på att han skulle sätta sig. När han hade satt sig kom kyparen fram. Han sa något som jag inte alls fattade, kanske italienska. Men Niall svarade med lika konstiga ord. Sedan nickade kyparen och vinkade fram någon ute i skogen. Då kom en till kypare ut fast med två tallrikar. Mm, någon fylld pastarulle. Sedan gick dem två kyparna ut i skogen igen. 
- Where did they go? frågade jag Niall
- There is like a house there. sa han och tog en tugga av maten. Jag skyndade mig att ta en tugga jag med av den väldoftande maten.
- Niall. This is amazing! The air, the light. And it is so quiet and peaceful! 
- Yeah, it is very peaceful here. But everything for you my princess. sa han och log.
- Cherry? sa han plötsligt
- Yes? svarade jag
- I love you. sa han tittade allvarligt in i mina ögon. Jag var så chockad så jag glömde att svara på ett tag för fiolspelaren harklade sig och tittade på mig. Niall började skratta och fiolspelaren log och började spela igen.
- I love you too. And I mean it. sa jag och bet mig i läppen samtidigt som jag log. You are the best. 
Nej, jag är ingen dum directionator som tror att Niall kan köra nu, för det kan han inte. Men novell-Niall kan. ;) Novell-Niall kan också italienska, visst är han duktig! Haha, hoppas ni gillade delen och faktiskt så att denna novell slut. Stole my heart again är slut och jag hoppas ni har gillat hela novellen. 14 delar är väl ynkligt men jag ska börja på en ny så snart som möjligt, men denna gång ska den vara lite planerad. Och förhoppningsvis längre. Så tack för alla som gillat novellen hoppas ni finns kvar till nästan novell. Bara en liten liten fråga, vem av killarna ska det handla om? Niall, Zayn, Liam, Louis eller Harry? Jag tror redan att jag har valt men vill höra era förslag. //Hedda xx
 
 

Stole my heart again, del 13

Kategori: Allmänt

Senaste
 - Perrie, how did you know about this restaurant? frågade jag
- My dad always taked me and my brother Jonnie here. 
- Aha, i´s a very good lasagna! sa jag
- Yes, I know! sa hon och skrattade

 
 
 
Cherry
 
- Cherry! Cherry! ropade någon och skakade om mig. 
- Ne, lägg av. Jag försöker sova här.. mumlade jag
- Cherry, vakna! sa mamma och drog av mig täcket
- Meh! sa jag och öppnade ögon
- Vad vill du? fortsatte jag
- Niall är här. sa hon lugnt
- Va!? sa jag och tittade mig omkring
- Inte här inne, nere i köket. Klockan är 11.45, dags att stiga upp? Han sa att du inte svarade på hans sms. 
- Jaha, men va!? Jag sover inte så länge! sa jag och kollade mobilen. Oj 22 meddelande och alla från Niall.
- Jo, idag gjorde du det. Klä på dig och kom ner. sa hon bestämt och gick ut. Jag hörde röster nedifrån, mest från Niall och mamma. Jag reste mig upp och gick in i min Walk-in-closet. Det såg ut att vara varmt ute. Jag tog mina vinröda HM-shorts och min fina beiga blus med smyckad skjortkrage. Plus en stråhatt. Sedan gjorde jag en lätt sminkning som passade till kläderna. Efter det stoppade jag ner mobilen i fickan och gick ner.
- Hi beautiful! sa Niall när han fick syn på mig
- Hi handsome! svarade jag och gav honom en kram. Mamma harklade sig.
- Hi lovely. sa jag och gav henne en snabb kram
- Better. sa hon
- So why are you here? frågade jag Niall
- You didn´t answer my messages, I thought you were hurt!
- Aww, sweetie. I love you! sa jag och gav honom en snabbt kyss på munnen
- I was just sleeping. fortsatte jag
- I bringed some Mcdonalds breakfast! sa han och pekade på en brun påse på köksön.
- Like I said, I love you! sa jag och öppnade påsen. Sedan tog jag den och satte mig vid köksbordet. Niall satte sig bredvid. 
- I have to go. Love you! And nice to meet you Niall! hon och vinkade
- Wait! sa jag
- Vad är det? 
- Vart ska du och hur länge ska du vara borta? Förra gången var du borta i flera dagar. sa jag
- Jag ska bara jobba, jag kommer sent ikväll. sa hon och log
- Okej, hej då. Älskar dig! sa jag och skickade iväg en slängpuss till henne. Hon låtsades fångade och gick sedan.
- What did you want then? Tell me, cause I am to tired to check your messages now. sa jag med mat i munnen
- I just wonder what you do tonight?
- Nothing. sa jag och tog en till tugga
- Then you and I am going on a date tonight. 
- What? frågade jag
- Be ready at seven. Dress up. I´l pick you up here. sa han och reste sig upp
- Alright boss! sa jag och log
- I have to go now. Work. See you at seven then! sa han
- Okey, I miss you alreday! sa jag och drack lite. 
- You are so lovely! sa han och gav mig en kyss.
- Bye handsome! sa jag och vinkade
- Bye beautiful. sa han och gick ut genom dörren. Jaha, då var man ensam. Fast pappa borde vara hemma.
- PAPPA!! ropade jag
- VAD!? hördes det från vardagsrummet
- DET VAR INGET! 
- Det är det aldrig. hörde jag honom mumla. Jag skrattade år min pappas kommentar och fortsatte äta. Dejt. Vår första dejt. Även om vi redan var ihop. Jag medger att det gick lite snabbt men men. Jag måste ringa Elle och berätt... vi bråkade ju. Vilken tjejkompis har jag här? Ärlig talat har jag bara Danielle, Perrie & Eleanor. Jag känner ju ingen i denna stan förutom killarna och dem! Jag måste skaffa vänner. Men kan jag ringa dem då? Eller är det konstigt? Jag prövar att skicka ett sms till Danielle. 
 
Hi Danielle! xx Niall asked me out on a date today. (Iiiih!) I don´t know but maybe you and the other girls want to help me to be ready? :) / C
 
 
1 minute later

Hello Cherry! Ofc me and the girl want to help you! Maybe a shopping spree first? ;) But have you told Eleanor & Perrie? xx / D
 
Thanks! Yes, it would be lovely! No I haven´t. / C
 
You don´t have to thanks, it will be fun! Alright, shopping first then. Okey, I´l call them! We come to your house at 12.00?? :) xx / D
 
Thanks for calling! See you, E & P at 12.00 then! :D xxx / C

Så, då var det fixat. Klockan 12... få se, klockan är 11 nu. Jag åt upp sedan gick jag upp till mitt rum. Där satte jag mig vid daton och loggade in på twitter. Arianas cover på Biebers Die in your arm är klar! Jag klickade ivrigt på visa videon. Efter att ha sett hela retweetade jag den. Åhh, hon är så himla grym! Och så söt! En gång när jag och Elle tittade på henne i Victorius sa Elle att jag borde färga håret som henne. Jag sa att det var superfint men att jag troligen inte skulle passa i det, och att jag inte skulle våga färga det. Jag fortsatte kolla på twitter och skrev en tweet.
 
Going out for a shopping spree with 3 beautiful girls! xx
 

Efter en timme vid datorn som spenderats med att läsa 1D-noveller, var klockan 12. Jag tittade ut genom föntret och såg tjejerna. Jag tog min väska och sprang ner. Sen låste jag dörren och satte mig i bilen.
- Hi girls, thanks you fot helping me! sa jag när jag satt mig
- Hello Cherry! It will be fun! sa Eleanor 
- Yes Cherry, you don´t have to thanks, that´s what girls do! sa Perrie och log
- But anyway, thanks! sa jag och skrattade. Dem andra hängde på. 
- So.. Niall was asking you out on a date. What were you thinking about the outfit? frågade Perrie mig
- I don´t know really, a dress? svarade jag
- We will find the perfect dress! sa Danielle glatt
- Yeah, an mabye make your hair at a salon? föreslog Eleanor
- Sure! sa jag och satte på radion. Nartuligtvis sattes WMYB på och alla skrattade och sjöng med. 
 
Efter ett par minuter var vi framme vid en hårsalong. Den såg väldigt lyxig ut men mina tankar fasnade på det Elle sa om Arianas hår. Jag skulle färga det lika rött som henne, dels för att jag vill pröva och för att bevisa Elle att jag gör som hon sa, så vi kanske kan bli vänner igen. Jag vet, dumt sätt. Men varför inte!? You only live once. Vi gick in i den lyxiga salongen.
- Hi Danielle! sa en blond tjej från personalen
- Hi Becky! svarade Danielle
- Who are your new friend? frågade den blonda tjejen, som var runt 40 år, och menade mig
- This is Cherry Smith, she is Niall´s girlfriend! sa Danielle och log stort
- Oh! One more girlfriend! Poor Harry. But nice to meet you, I´m Becky Tann sa hon skrattandes och räckte fram högerhanden mot mig
- Nice to meet you too! sa jag och hälsade
- Eleanor, Perrie! Nice to meet you too! sa Becky och kramade dem hastigt, och kanske en aning hårt. 
- So why are you girls here? frågade Becky
- Cherry is going on a date with Niall tonight. svarade Danielle
- Oh so lovely, uhm, if you gilrs just sit down in a chair and we will take care of your hair! sa Becky
Vi satte oss i varin frisörstol och då kom personal fram till oss. 
- Hello, I am Sandy.
- Hi, I am Cherry. svarade jag 
- So how do you want your hair? frågade hon
- Do you know who Ariana Grande is? frågade jag
- Yes, of course! svarade Sandy
- I want to dye it the same colour. 
- Aha, dye your hair. Then you have come right, I am the expert here on dying! skrattade Sandy
- So lucky I am! skämtade jag
- I just have to get a test of the colour, I´l be right back! Take a magazine and read. sa hon och gick iväg. Jag såg Eleanor som satt bedvid mig få håret lockat och Perrie såg jag i speglen, få sitt slingat. Jag väde mig om och såg Danielle. Hon tvättade sitt och jag hörde att hon ville platta det efter. Undrar vad dem kommer säga om färgen? Jag tog en färglad modetidning och började bläddra bland sidorna. Starx efter kom Sandy tillbaka och började sedan blöta mitt hår. 
 
1 hour later

- So, now you are ready! sa Sandy och lyfte händerna för att visa. En handduk döljde mitt hår och tjejerna kom fram för att få se resultatet. Jag drog bort handduken och såg mitt röda hår. Det blev fantastiskt!!
- Wow Cherry!  Your hair is.. Cherryred! skrattade Perrie
- It is absolutely fabulous! sa Eleanor övertygande
- Yeah, it is pretty good. sa jag och nickade
- Pretty good!? It is awesome! utbrast Danielle
- Thanks! Yeah, it is awesome. sa jag och drog fingrarna genom håret. Kunde detta verkligen vara mitt? 
- I hope you are happy with your new hair! sa Sandy glatt
- Yes, thanks Sandy! 
- Your welcome, it´s my job you know! sa Sandy skämtsamt
- Your hair is awesome to! sa jag och nickade menande mot Danielle, Eleanor & Perrie hår.
- Thanks! sa dem i kör
- Uhm, I think it´s time to find a dress? sa jag 
- Oh, yes! I forgot the time! sa Danielle. Vi betalade och gick sedan och satte oss i bilen. Vi körde till en butik som Eleanor sa hade fantastiska klänningar. 
 
Vi klev in i butiken och möttes av massor av sagolika klänningar. Ett wow flög ut ur mig.
 
Eleanor
- Wow. said Cherry quiet
- I know, it´s is many beautiful dresses! said I and looked around.
- Eleanor! How am I gonna choose one!? said Cherry painful. We laughed at her voice.
- I don´t know! But when you see th perfect one, it´s just that dress. said I and smiled
- I wish this was my closet! said Perrie and took a dress. 
- I´l go and check there. said Cherry and nodded at a few dresses in the corner.
- Alright! 
 
Cherry
- I´l go and check there. sa jag och nickade mot några klänningar i hörnet.
- Alright. svarade Eleanor. Jag gick dit började "bläddrade" mellan klänningarna. Jag hittade inget där så jag gick vidare. Inget där, inget där, inge.. wow! Den perfekta klänningen! 
- Girls! sa jag och hörde klackar slå i golvet mot mig.
- What? frågade Eleanor
- I found it. sa jag 
- Let´s see! sa Danielle ivrigt. Jag lyfte ut den och visade tjejerna. 
- It´s gorgeous! sa Eleanor
- Yeah, it will fit you perfect! sa Perrie
- I love it! sa Danielle och drog fingrarna över dem smyckade delarna på klänningen.
- I will just try it. sa jag och pekade mot provrummet.
 
Vi satt på Starbucks och jag hade hittade den perfekta klänningen, ett par Jeffrey Campbell, fått mitt hår färgar & mina naglar fixade! Klockan hade varit 4 så vi satt oss och fikade på varin starbuckskaffe. Nu var klockan 5 & Niall skulle komma 7.
- Girls.. the clock is almost 5. I think I have to go home and fix me.
- Oh, of course! sa Eleanor
- Oh no, this was really funny! We have to do this again! sa Perrie
- Yeah, you guys is awesome! sa jag och log
- Shall we go? frågade Danielle
- Yeah. sa jag och tog alla min kassar. Vi satte oss i bilen och åkte till mig.

Del 13! Vill ni se hela dagoutfiten på en modell, klicka HÄR. Observera att Cherry inte ser ut som modellen, endast hår och kläder, just då. ;) Hoppas ni gillar novellen! Och att alla har haft en underbar dag, även om jag inte haft det. :D Hittar ni stavfel, sorry, men tänk såhär: Haha, hon stavade fel. Så känner ni sjäva er bättre. :) & bli nu glada av att den är så lång! Haha.  // Hedda xx

Stole my heart again, del 12

Kategori: Allmänt

Senaste
- So what are we gonna do now? frågade Zayn
- Umh.. the clock is alreday 19.00. Maybe time for the new batman-movie! sa Eleanor ivrigt
- Sure! sa jag
- Okey, come on! sa Louis och reste sig upp. 

Cherry
Hand i hand gick jag och Niall efter de andra. Jag hörde Perrie och Zayn skratta åt någonting. Det var lite kallt ute så jag tog Nialls arm om mig. Jag kunde redan se bion och kände hur våra steg ökade för att komma ikapp de andra. 
 
Nu satt vi i dem röda stolarna med popcorn och dricka väntandes på att filmen skulle börja. Jag satt mellan Perrie och Niall. Jag lutade mig mot Niall när jag kom på en sak. Undertexterna skulle ju inte vara på svenska! Haha, inte för att jag inte skulle klara det. Men det var första gången jag varit på bio utomlands. Undrar om det kommer vara undertexter när originalspråket är engelska? Det är det väl inte, så det gäller att lyssna. Jag tog en näve popcorn och åt. Reklamen tog faktiskt inte så lång tid och rätt som det var hade den börjat. 
 
Filmen var fantastisk! Jag kunde inte slita bilcken från den, utom när jag och Niall kysstes dock. Hehe. Vi var på väg till någon restaurang Perrie hade varit på. Jag var verkligen hungrig, så lite mat i magen skulle sitta fint! 
- So Eleanor? sa jag
- So what? sa hon och log
- So what did you think about the movie, you were very exited before! sa jag och log tillbaks.
- Oh, it was amazing!! I loved it! You know it´s a thing in my family, we always watched batman. I even read the comic! skrattade Eleanor
- I know, I also loved it! Aha, then I get it. sa jag
- Here it is! sa Perrie och pekade mot restaurangen framför oss. Vi gick in och tog ett bord för 9. Denna gången satt jag bredvid Eleanor och Niall. Servitören gav oss varsin meny och vi började titta. Kött med strips eller lasange? Hmm, jag tar nog lasange. Perrie sa att den var supergod här. 
- So have you decided? frågade servitören
- I´l take a lasagna. sa jag
- Me to! sa Danielle
- Yeah, me to! sa Harry
- A hawaiipizza. sa Louis
- The pasta salad with shrimps. sa Perrie
- I´l take the pasta salad with chicken. sa Niall
- I also take that. sa Zayn
- The pepersteak with chips. sa Liam
- Ohh, I´l take that to! sa Eleanor
- Okey, and drink to that? frågade servitören
- Does everybody wants coca cola? frågade Liam. Alla nickade.
- 9 coke then! sa Liam till servitören
- Okey, the food is here about 10 minutes! sa servitören glatt och gick
- 10 minutes!? Im hungry! sa jag
- Haha, you two is perfect together, both is always hungry! skrattade Harry
- That´s not true! sa jag. Han tittade på mig med en blick som fick mig att börja skratta.
- Alright, im always hungry then. sa jag i försök av att vara sur. Vilket inte lyckades.
Rätt som det var när vi pratade kom servitören med maten. Efter flera omgånger med mathämtande hade alla fått sin mat. Jag tog en tugga av lasangen, gud vad god!
- Perrie, how did you know about this restaurant? frågade jag
- My dad always taked me and my brother Jonnie here. 
- Aha, i´s a very good lasagna! sa jag
- Yes, I know! sa hon och skrattade

Denna del kunde blivit klar snabbare om jag inte lyssnat på Nyan cat hela tiden (44137 sek) och när jag inte kommit på vad jag ska skriva skrivit random saker mitt i som PAANDA, HAHAHAHAHAHHAHA, WHO IS JIJIOS eller MiniRALJÄTTEN. Hehe. Förlåt för att den är superduperkort men ville bara få denna skriven. Del 13 kommer snart. // Hedda xx
 

Stole my heart again, del 11

Kategori: Allmänt

Senaste
- Sure, but what are we gonna do now? sa Zayn
- Ive got an idea! tjöt Louis
- What idea? frågade Liam
- We doing a twitcam! Thinks about it, One Direction with their girlfriends on a twitcam. If I were a fan, I would kind of die! sa Louis
- Good idea, everybody tweet about it now! sa Harry och tog upp sin telefon. Alla gjorde likadant.
 
Cherry
Jag hade precis tweetat klart och lagt ner mobilen i fick när Niall kysste min kind. Jag tog hans hand och tittade på honom. Han var perfekt, alldeles perfekt. 
- Louis? sa Harry
- Yes Harry?
- Where´s your laptop?
- Oh, in my bed. svarade Louis
- Okey, I go and get it! sa Harry och gick till sovrummet. Han kom tillbaka med datorn i handen.
- So, everybody sit down! sa Harry
- We are allready sitting, it´s just you. påpekade Liam
- Yeah yeah, whatevá! sa han och satte sig i soffan. Han startade datorn och satte igång twitcam.
- Hello everybody! Say hello to the boys.. and Danielle, Eleanor, Perrie and Cherry!
- Hi! sa jag och vinkade
- Hello! sa Eleanor och Danielle och vinkade dem också.
- Hi wonderful 1D fans! sa Perrie och gav en slängpuss till datorn.
- We will see the new Batman movie tonight, is there any of you seen it? If so, was it good? frågade Zayn 
Jag lutade mig över Niall så att jag såg vad dem skrev. Många hade sett den och älskat den. Någon tyckte att en var dålig. Men dem flesta gillade den. Åh, en fråga till mig! Jag petade på Harry och sen pekade på frågan. 
-Oh, Maddie from Texas wonder if you and Niall really is together? sa Harry när han fattat vad jag menade
- Yes we are! sa jag och gav Niall en snabb kyss på munnen.
- Yeah, who dosen´t want this girl to yourself!?
- Aww, I love you! sa jag 
- I love you more! sa Niall och pussade mig på pannan.
- Carolina from Italy want Liam to say Hi! sa Louis
- Hi Carolina! sa Liam
- It seems like the fans like "Nerry"! skrattade Zayn 
- What? sa jag
- The fans has allready make a nickname to you, like "Bradgelina", haha! skrattade Zayn
- Seriously!? Wow, you guys have the best fans. And the smartest! sa jag överraskat men övertygande
- Yes, we have. sa Harry bestämt och log.
- So. what are we gonna do? frågade Louis
- Put on some music! sa Niall
- Yeah! sa Perrie
- Have you guys some suggestions? frågade Harry tittarna
Väldigt mycket One Direction och Little mix kom som förslag men även annat klassikt som Justin Bieber, Adele och Michael Jacksson. Vissa band hade jag aldrig hört talas om. Plötslig tjöt Louis till. 
- What!? utbrast jag och dem andra
- That band you told us about Cherry, Icona pop, is one of the suggestions!! 
- Haha, you remember! Was it just that? skrattade jag
- Yes, put on some some Icona Pop!! sa Louis
- Alright! sa Harry och sökte på dem på Spotify. Strax hörde man Aino & Caroline´s röster genom högtalarna. 
Louis började sjunga med i refrängen och en massa skrev att dem var jättebra och att Louis var rolig. 
- Louis, im hungry. Do you have any food home? frågade Niall
- Of course you are, but you almost eated up all my food last time! svarade Louis
- Yeah yeah.
- But I have some chicken legs left from yesterday. sa Louis och log. Louis hann knapp säga klart innan Niall reste sig upp och hämtade kyckligbenen från kylen. Och lika snabbt som han gick kom han. 
- Give me one! sa jag
- Hmm.. okey. sa Niall och pussade mig på näsan. Jag fnittrade och tog en tugga av kyckligen. Mmm, så god!
- That was a really delicious chicken!
- Yeah! svarade Niall
- Molly from Sweden wonder if you really are from Sweden. And she thinks you are gorgeous! sa Louis
- Thanks Molly, Im sure you also are gorgeous! Yes I am from Sweden, I just moved here for.. hmm.. a week ago? sa jag och skrattade
- What!? Did you just moved here for a week ago? frågade Danielle förvånat
- Yes, actually. sa jag och log
- Wow, and you have already meet One Direction. You are a lucky girl! svarade hon
- Yeah, it´s awesome! Like you are not a lucky girl!? sa jag 
- Okey, we four girls are so so lucky! skrattade Danielle. Hennes skratt var så härligt, som om hela du blev alldeles glad endast av att höra hennes skratt. Liam har tur som har Danielle. 
- Oh, here is a question to you Cherry, it´s Elle from Sweden. She says: What about old friends? :( sa Harry
Elle. Jag kunde inte slita blicken från frågan. Visst jag hade inte ringt eller smsat på flera dagar. Men hon borde väl förstå att jag har annat att göra! Fast jag lämnade henne i Sverige, min bästa vän. Utan att ringa på jättelänge. Jag är en hemsk bästa vän. Jag har varit så upptagen med One Direction att jag glömt henne. Jag borde verkligen ringa upp henne. 
- Cherry? Hello Cherry!? sa Louis och märkte att jag "försvunnit" in i mina tankar.
- Oh, im sorry. Exuse me. sa jag och sprang in till badrummet. Jag tog upp telefonen och ringde Elle.
- Hej. sa hon surt
- Hej Elle, jag är så så ledsen!
- Åh, så först nu när Harry berättar om mig fattar du!? 
- Nej, det är inte så.
- INTE!? ALLT HANDLAR OM ONE DIRECTION, DERAS FLICKVÄNNER, LONDON OCH DIG!! JAG ÄR BARA VÄNNEN I SVERIGE!
- Men det är inte så det är!! Jag har varit lite för mycket med dem, ja. Jag har glömt dig, min allra bästa vän. Men du borde förstå att jag har fått nya vänne...
- NYA VÄNNER? SÅ JAG ÄR INGET FÖR DIG. BARA NÅT GAMMALT!! 
- JAG HAR FÅTT NYA VÄNNER MEN DET BETYDER INTE ATT JAG STRUNTAR I DIG! JAG ÄR MED DEM FÖR ATT JAG KAN JU INTE VARA MED DIG. JAG ÄR I LONDON, INTE KVARTERET BORT!! JAG MÅSTE FÅ HA ANDRA VÄNNER, JAG VET ATT JAG VAR DUM OCH INTE RINGDE, MED Å ANDRA SIDAN KUNDE DU RINGT MIG!! Jag slutade skrika på henne för jag märkte att hon snyftade.
- Elle, förlåt mig! Men du borde faktiskt förstå. Allt handlar inte om dig!
- ALLT HANDLAR INTE BARA OM MIG!? DET ÄR DIG ALLT HANDLAR OM. CHERRY SKA TILL LONDON. CHERRY TRÄFFAR ONE DIRECTION. CHERRY FÅR EN KÄND POJKVÄN. CHERRY ÄR MED I EN TWITCAM MED KILLARNA. BLA BLA BLA!! röt Elle, hon var så arg att hon grät. 
- DET ÄR INTE MITT FEL ATT DU INTE ÄR LIKA BRA SOM MIG! skrek jag men ångrade mig i samma stund. Vad var de jag sa!? Men det var för sent. Elle var knäpptyst och endast hennes andetag hördes. 
- Elle förl.. hann jag innan hon lade på. Okej, nu var bara allt värre. Jag låste upp toadörren och kände allas blickar på mig.
- We heard you scream but not what. Was it on swedish? sa Liam
- Yes. sa jag och torkade bort några tårar.
- We have stopped the twitcam, so it was just we that heard the call. We through that you wanted that. fortsatte han.
- Thanks. sa jag och satte mig bredvid Danielle och Niall. 
- Want to talk about it? sa Danielle tyst
- Sure. sa jag
- Who was it? frågade Perrie
- My best friend Elle. 
- Elle? Was that girl from Sweden her? frågade Harry
- Yes.
- But what did she mean with: What about old friend?
- Uhm.. she thinks that I spend to much time with you guys. But I was also forget to call her and tell about London, as I promised. She was mad at me, but she, I thinks she is jealous. She want to be here to, here and meet you guys. Elle is also mad that I didn´t call her, but she could call me! Then I was so stupid. 
- Stupid how? frågade Eleanor
- I said that everything dosen´t is about her. Then she said that evrything was about me. That Cherry meets One Direction. Cherry goes to London. Cherry get´s a boyfriend. I think that I was thinking that she was wrong. I mean it´s not like my fault that I meet you. That Niall want me as his girlfriend. That my parents taked me and moved to London. So I said that it´s not my fault that she is not so great as me. It was really really stupid. I regret that I said it, it just slipped out of me! I was going to say that I didn´t mean it. But she hang up.
- Oh, It was stupid. sa Louis
- Louis! väste Eleanor  
- What? It was, I know she didn´t mean it but..
- Louis, it´s okey. sa jag och log
- So what are we gonna do now? frågade Zayn
- Umh.. the clock is alreday 19.00. Maybe time for the new batman-movie! sa Eleanor ivrigt
- Sure! sa jag
- Okey, come on! sa Louis och reste sig upp. 
VARSÅGODA! Del 11 var det här. Hoppas som alltid att ni gillar den! Vet att det är lång tid mellan delarna & att dem inte är så långa men. Jag vill verkligen inte lägga ner den, för även om jag inte får en massa kommentarer så kan jag få några & dem gör mig verkligen glad! Så om ni vill fortsätta läsa novellerna hos mig får ni vänta i mellanåt. Och vem vet! Jag kanske blir asduktig på att lägga upp delarna snabbare! Men vill ni läsa inte tvingar jag er inte att fortsätta! Även om jag vill ha er här läsandes mina noveller. ;) Innan denna "eftertext" blir för lång vill jag bara gratta Lottie på hennes fjortonde födelsedag! 
 
Happy birthday Lottie! :D xx Hope you have a great and wonderful day! You really deserv it! xx 

//Hedda xx